Otroško varstvo

Otroško varstvo

Otroški animacijski program
Za najmlajše obiskovalce in otroke tekačev bo organizirana tudi otroška dnevna animacija. Igrali bodo otroške tekaške igre in tekmovali na športnih poligonih, ustvarjali v mirnem kotičku ter se zabavali ob raznih družabnih igrah.

V soboto, 8. 4. bo otroško dogajanje potekalo od 10.30 – 16.00 ure, v nedeljo, 9. 4. pa od 9.30 – 17.00 ure.

Vabljeni na Ukmarjev trg v otroški animacijski kotiček, ki bo poleg javnih otroških igral!

Otroški vrtec
Tekače, ki bodo na prireditev prišli skupaj z otroki, obveščamo, da bo v nedeljo, 9. 4. v prostorih Kavarne Pina, Kidričeva ulica 43, Koper (približno 100 metrov od Taverne Koper) organiziran vrtec za otroke. Odprt bo od 8.00 do 16.00 ure. V otroškem vrtcu se bodo animatorji z vašimi otroki igrali razne družabne igre, ustvarjali ištrijansko zastavo, barvali pobarvanke, imeli poslikavo na obraz ter si ogledali risanko. Poskrbljeno bo tudi za manjše prigrizke in pijačo.
Zaradi lažje organizacije prosimo, da željo po varstvu predčasno najavite na e-naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate., na dan prireditve pa na Infotočki. Ob prijavi je potrebno navesti vse zahtevane podatke (kontakti, prehranske zahteve). Otrok je v varstvo pospremljen izključno v spremstvu staršev ali skrbnikov, ki ob prihodu in odhodu podpišejo za to namenjen obrazec.

Log in