Parkiranje

Parkiranje

Parkiranje za tekače NI posebej zagotovljeno. Tekačem in drugim udeležencem prireditve svetujemo, da parkirajo na javnih in drugih parkiriščih:

A) KOPER

Zelo bomo veseli, če nam s koriščenjem P+R rešitev pomagate razbremeniti pritisk vozil na centralno prizorišče.
- na Kolodvorski, pri avtobusni postaji (193 parkirnih mest)
- v Semedeli, med priključkom na hitro cesto in poslopjem nekdanjega Citroena (186 parkirnih mest).

Sicer tekačem in njihovim spremljevalcem svetujemo parkiranje na javnih parkiriščih, ki je ob vikendih po večini brezplačno. Za podrobnosti glej www.marjeticakoper.si/sl/dejavnosti/parkirisca.

Zemljevid javnih parkirišč Marjetica Koper
Podrobno o delovnih časih in cenah na povezavi: www.marjeticakoper.si/sl/dejavnosti/parkirisca. Prosimo, upoštevajte, da bodo parkirišča v strogem centru Kopra nedostopna oziroma zasedena zaradi prireditve.

 

B) ANKARAN

Prizorišče teka bo na osrednjem parkirišču v Ankaranu, zato PARKIRANJE V ANKARANU NE BO MOŽNO – vozila bodo preusmerjena proti Debelemu rtiču ali nazaj proti Kopru.

Odločite se za parkiranje na parkiriščih v Kopru in se od tu odpeljite v Ankaran z brezplačnim avtobusom iz Kopra v Ankaran na štart rekreativnega teka. Odhodi avtobusov so izključno ob 7.40, 8.15 in 8.50 uri iz avtobusne postaje na Piranski cesti poleg Tržnice Koper.

Prav tako ne bo možna vožnja po glavni cesti od križišča za Hrvatine do Ankarana med 9.55 in 10.50 uro zaradi popolne zapore za ves promet.

 

Zemljevid razpoložljivih parkirišč v Kopru v času prireditve

Parkirišča Koper IM

»Za ogled voznega reda avtobusov in razpoložljivih mest parkirišč kliknite na ustrezno ikono na zemljevidu.«

 

Log in