Medijske vsebine

Kapkovi otroški teki so za nami, jutri gre za res!

Kar 500 otrok je danes skupaj s straši, nonoti in prijatelji, teklo na Intesa Sanpaolo bank 4. Istrskem maratonu. Sončno vreme je še dodatno poskrbelo za odličen uvod v jutrišnji veliki tekaški dogodek.

Da bo vse teklo kot po maslu, vas ponovno opozarjamo, da se jutri na štart odpravite pravočasno. Rekreativci lahko štartne številke v Taverni v Kopru prevzamete med 6.30 in 8. uro. Polmaratonci in maratonci pa med 7. in 9. uro zjutraj. Vse štartne številke je potrebno prevzeti v Taverni v Kopru, saj v Ankaranu NI prevzema štartnih številk! 

Za tekače in spremljevalce bo jutri organiziran brezplačni avtobusni prevoz na relaciji Koper – Ankaran s predvidenimi odhodi ob:
- 7.40
- 8.15
- 8.50

V Kopru bo postajališče organizirano na avtobusni postaji na Piranski cesti poleg Tržnice Koper. Število sedišč in stojišč na avtobusu JE OMEJENO, zato pozivamo tekače in spremljevalce, da se BOLJ ZGODAJ kot običajno odpravijo na pot, da si zagotovijo svoj prostor, in ne čakajo do zadnjega, saj jim sicer ne bomo mogli zagotoviti prevoza in s tem pravočasnega prihoda na štart.

Poleg tega sporočamo še, da so prijave za varstvo otrok tekačev, ki bodo tekli na nedeljo 10, 21 ali 42 km ZAPOLNJENE. Vrtec bo odprt od 8. do 16. ure. Svoje otroke pripeljite na glavno plažo v Kopru (ob prizorišču matarona v Kopru).

Vse pomembne informacije so zbrane na povezavi: http://www.istrski-maraton.si/sl/medijske-vsebine/item/660-kljucne-informacije-o-tekaskem-dogodku.html, spremljajte pa nas tudi na našem Facebook profilu

Dobro se naspite, jutri nas čaka pomemben dan! :) 

Log in