Vrh

MOJ SEŠKI TEK

V nedeljo, 7. novembra 2021 bo v sodelovanju s Turističnim združenjem Portorož izveden dogodek »Moj seški tek«.

Udeleženci LUKA KOPER 2. Virtualnega Istrskega maratona se lahko ob prijavi odločijo, da bodo za svoj tek izkoristili traso Seške krožne pešpoti. To lahko pretečejo, prehodijo, običajno ali z nordijsko hojo. Na odseku trase ob koncu polotoka Seča bo 7. novembra 2021 zagotovljeno merjenje časa.

Udeleženci se lahko odločijo za udeležbo na tem dogodku v vnaprej izbranem časovnem terminu in obenem sodelujejo v žrebu za privlačne nagrade Turističnega združenja Portorož, najboljši na odseku trase, kjer se meri čas, prejmejo posebne nagrade.

Termini:

  1. 00 – 11.00
  2. 00 – 13.00
  3. 00 – 15.00

Število razpoložljivih mest je omejeno na 50 udeležencev na uro.

Na dogodek »Moj seški tek« se lahko udeleženci prijavijo preko prijavnice na Luka Koper 2. Virtualni Istrski maraton le ob izbiri PAKETA 2. Prijave in vplačila za Moj seški tek sprejema organizator do 2. novembra 2021.

Udeleženci, ki v prijavi označijo svojo udeležbo na dogodku »Moj seški tek«, prejmejo materiale iz Paketa 2 ter natisnjeno štartno številko s čipom za merjenje časa na odseku trase Seške krožne pešpoti v nedeljo, 7. 11. 2021.

Izpolnjevanje PCT pogoja bo za udeležbo obvezno.

Udeleženci Mojega seškega teka tečejo na lastno odgovornost in upoštevajo trenutno veljavne ukrepe in priporočila za zamejitev virusa COVID-19. Na trasi ne bo organizirano varovanje, prav tako ne bo organiziranega skupinskega ogrevanja, garderobe in prevoza na lokacijo.

Tek ni tekmovalne narave. Udeleženci svoj čas in pretečeno pot na celotni trasi Seške krožne pešpoti izmerijo SAMI z aplikacijo za sledenje (npr. Strava) ali s tekaško uro in naredijo fotografijo ter jo priložijo ob oddaji rezultata. Organizator zagotovi merjenje časa le na odseku trase ob koncu polotoka Seča.