Vrh

SKRB ZA OKOLJE

Udeležence prireditve želimo opozoriti na naša prizadevanja, da bi skupaj čim bolj poskrbeli za okolje, tako na prizoriščih kot tudi na trasah. V ta namen smo se povezali z dobavitelji in pokrovitelji, da zagotovimo vse artikle za enkratno uporabo iz razgradljivih materialov ter za primerno ločevanje odpadkov. Zato vas pozivamo, da nam pomagate tako, da tudi sami poskrbite, da odrabljene predmete odložite v primeren zabojnik ali vrečo.

AKCIJA VRAČANJA VREČKE
Izvesti želimo tudi akcijo vračanja vrečke, ki ste jo prejeli za garderobo. V kolikor je ne boste več potrebovali, vas prosimo, da nam jo vrnete na INFO točko.

NAMESTO Z AVTOM RAJE Z BREZPLAČNIM AVTOBUSOM…
Seveda računamo tudi na vašo pomoč pri uporabi brezplačnih avtobusnih prevozov. Pozivamo vas, da svoje vozilo pustite na brezplačnih parkiriščih v Kopru in se z namenskimi avtobusi ali avtobusi redne linije vozite na relaciji Ankaran-Koper.

Udeleženkam in udeležencem LUKA KOPER 7. ISTRSKEGA MARATONA želimo, da z nami doživijo nepozabno tekaško izkušnjo in jih vabimo, da se nam pridružijo tudi na osmi izvedbi Istrskega maratona v prihodnjem letu!