Top

Parking

MORE INFORMATION COMING SOON

Parkiranje za tekače NI POSEBEJ zagotovljeno. Tekačem in drugim udeležencem prireditve svetujemo, da parkirajo na javnih in drugih parkiriščih:

A) KOPER
Vsem tekačem in njihovim spremljevalcem svetujemo, da izkoristijo možnost brezplačnega parkiranja v Kopru in brezplačnega avtobusnega prevoza iz Kopra v Portorož in od tama nazaj v Koper (glej točko Avtobusni prevozi na štart tekov in vozni red na spletni strani (www.istrski-maraton.si).

V nedeljo omogoča Marjetica Koper v Kopru brezplačno parkiranje na določenih parkiriščih. Nekatera parkirišča ob mestnem jedru bodo zaradi izvedbe popolne ali delne zapore prometa nedostopna od 9.30 do 14.00 (uvoz in izvoz ne bo mogoč). Priporočamo, da parkirate na parkiriščih pri tržnici ali pri stadionu Bonifika, od koder bo vozil brezplačni avtobus LK6IM v Portorož in nazaj (postajališče ob parkirišču pri stadionu Bonifika).

B) LUCIJA, PORTOROŽ, PIRAN
V soboto, 13. 4., in nedeljo, 14. 4., bo dostop do Portoroža otežen ali celo onemogočen, parkiranje v centru Portoroža ne bo mogoče. Parkiranje bo na tem območju mogoče na parkiriščih, označenih na zemljevidu. Do glavnega prizorišča je z vseh parkirišč možno priti peš. Prosimo, upoštevajte, da je čas za dostop do prizorišča lahko zaradi večjega števila obiskovalcev daljši kot običajno.

Zemljevid parkirišč Lucija-Portorož-Bernardin-Piran