Vrh

Parkirišča

Več informacij kmalu!

Parkiranje za tekače NI POSEBEJ zagotovljeno. Tekačem in drugim udeležencem prireditve svetujemo, da parkirajo na javnih in drugih parkiriščih:

A) KOPER

Tekačem in njihovim spremljevalcem svetujemo, da parkirajo na parkiriščih v Kopru (glej zemljevid).

Parkiranje je v Kopru možno tudi na drugih parkiriščih. Priporočamo, da parkirate na parkiriščih na obrobju. Parkirišča ob mestnem jedru bodo zaradi izvedbe popolne ali delne zapore prometa nedostopna od 9.00 do 10.30 (uvoz in izvoz ne bo mogoč).

Do glavnega prizorišča je z vseh parkirišč možno priti peš. Prosimo, upoštevajte, da je čas za dostop do prizorišča lahko zaradi večjega števila obiskovalcev daljši kot običajno.

Zemljevid javnih parkirišč Marjetica Koper

Podrobno o parkiriščih in cenah na povezavi: https://www.marjeticakoper.si/dejavnosti/parkirisca/

B) ANKARAN

Prizorišče teka (maraton) bo na osrednjem parkirišču v Ankaranu, zato PARKIRANJE V ANKARANU NE BO MOŽNO – vozila bodo preusmerjena proti Debelemu rtiču ali nazaj proti Kopru.

Odločite se za parkiranje na parkiriščih v Kopru in se od tu odpeljite v Ankaran z brezplačnim avtobusom iz Kopra v Ankaran na štart maratona. Odhodi avtobusov bodo ob  7:20, 7:30 in 8:00 iz avtobusne postaje na Piranski cesti pri Tržnici Koper. Vozni red avtobusov bo na voljo tudi na INFO točki v Kopru.