Vrh

SKRB ZA OKOLJE

Udeležence prireditve želimo opozoriti na naša prizadevanja, da bi skupaj čim bolj poskrbeli za okolje, tako na prizoriščih kot tudi na trasah. V ta namen smo se povezali z dobavitelji in pokrovitelji, da zagotovimo vse artikle za enkratno uporabo iz razgradljivih materialov ter za primerno ločevanje odpadkov. Zato vas pozivamo, da nam pomagate tako, da tudi sami poskrbite, da odrabljene predmete odložite v primeren zabojnik ali vrečo.

Izvesti želimo tudi akcijo vračanja vrečke, ki ste jo prejeli za garderobo. V kolikor je ne boste več potrebovali, vas prosimo, da nam jo vrnete na INFO točko v Taverni Koper.

Seveda računamo tudi na vašo pomoč pri uporabi organiziranih brezplačnih avtobusnih prevozov na štart v Ankaran. Pozivamo vas, da svoje vozilo pustite na brezplačnih parkiriščih v Kopru in se z namenskimi avtobusi odpeljete na štart maratona.

Udeleženkam in udeležencem LUKA KOPER 8. ISTRSKEGA MARATONA želimo, da z nami doživijo nepozabno tekaško izkušnjo in jih vabimo, da se nam pridružijo tudi na deveti izvedbi Istrskega maraton v prihodnjem letu!