Vrh

4. tekaško srečanje: GREMO NA EN ŽVELTIN, Preizkus trase rekreativnega teka

28.1. se nas je, na nekoliko oblačno nedeljsko jutro, zbralo kar 61. Navdušene tekačice in tekače smo tokrat popeljali po trasi rekreativnega teka Luka Koper 5.Istrskega maratona, ki nas krožno popelje po ulicah Izole, ob morski obali ter po Parencani. Trasa je zelo slikovita in malo razgibana, z rahlimi vzponi in spusti poteka po mestnem jedru, ob morju, mimo slikovitega izolskega svetilnika in Velikega trga, mimo izolske marine proti Jagodju, po gozdičku in med vinogradi, od koder se obrne nazaj v center Izole na Lonko.

Zares lepo tekaško doživetje primerno za vse rekreativne tekače. Skupaj smo se dobro ogreli in se, kot ponavadi, razdelili v tri skupine ter v lahkotnem tekaškem koraku pretekli traso.

Po teku smo se odžejali s čajem, ki nam ga je velikodušno pripravila gostilna Bariera, ki  se ji lepo zahvaljujemo. Na dogodku smo naredili še nagradno igro in podelili Toyota Slovenija majičke. Vsi udeleženci so dobili tudi Toyota dišeče srčke.

Ponovno se lahko srečamo na Veseli sredi 7. februarja, 10. februarja na Rexovem teku ali 18. februarja na testu trase 21 km, OMV Polmaratona.

Pridružite se nam. 🙂

Luka Koper 7. Istrski maraton je prestavljen na 10. in 11. oktober 2020!Več info