Vrh

Za nami je drugo tekaško srečanje 5. Istrskega maratona, Gremo na en Žveltin

Tokrat smo se v nedeljo, 19. 11. 2017, zbrali pri ladjedelnici v Izoli. Ker je v letošnjem letu gostiteljica Istrskega maratona Izola, bomo večino tekaških srečanj izvedli v Izoli.

Vseh 50 parov nog je tokrat ogrel Niki Antolovič iz obalne tekaške skupine Ekipca. Z nami sta bili tudi Sara Gulja ter Metka Pikl iz društva Tekači z Obale. Tekači so lahko izbirali med 5- in 10- kilometrsko razdaljo. Vsak od njih je prevzel svojo skupino tekačev ter jih z različnimi ‘tempi’ popeljal na razgibano 10-km razdaljo. Na 5-km sva tekače spremljali Simona Glavan in Bernarda Habe. Po koncu treninga nas je s čajem velikodušno pogostila in razveselila Okrepčevalnica Grill pri Perotu, za kar se jim prav lepo zahvaljujemo.

Hvala tudi vsem zgoraj omenjenim trenerjem, vsem tekačem ter fotografu Jadranu, ki je med objektiv ujel sproščene in razigrane tekače, ki se že pripravljajo na 5. Istrski maraton.

Da ne pozabimo, prijave na 5. Istrski maraton se začenjajo 1. decembra!

Naslednje tekaško srečanje bo konec decembra, ko bomo med tekom tudi malo porajali. 😉 Se vidimo. Do takrat pa varen, sproščen, vesel in lahkoten tekaški korak!

Nekaj utrinkov iz srečanja