Vrh

PRESTAVLJENO!

Spoštovane tekačice in tekači!

Zaradi trenutnih razmer glede širjenja korona virusa SARS-CoV-2 in ukrepov, ki se iz dneva v dan zaostrujejo, med drugim odredbe ministra za zdravje o prepovedi zbiranja na javnih prireditvah, vas obveščamo, da se datum prireditve Luka Koper 7. Istrski maraton prestavi.

Nov datum prireditve Luka Koper 7. Istrski maraton je 10. in 11. oktober 2020. Vse tri tekaške razdalje bodo potekale po enakih trasah, kot je predvideno, centralno prizorišče bo ravno tako v Ankaranu, v Adrii Ankaran.

Kot organizatorji največje športne prireditve v slovenski Istri čutimo odgovornost za vse, ki so neposredno ali posredno povezani s prireditvijo. Zato se zahvaljujemo za razumevanje vsem skoraj 5.000 prijavljenim tekačicam in tekačem, otrokom in njihovim spremljevalcem na otroških tekih, okoli 1.000 prostovoljcem, vsem obiskovalcem in lokalni skupnosti, ki nam nudi gostoljubje na trasah od Ankarana do Pirana, ter celemu organizacijskemu odboru.

Vse tekačice in tekače obveščamo, da so njihove dosedanje prijave avtomatsko prenesene na nov datum prireditve. Tekači, ki jim nov datum ne ustreza, se lahko odjavijo do vključno 10. aprila 2020 z e-pošto na info@istrski-maraton.si. Vse tudi obveščamo, da so za nov datum še možne prijave po znižani prijavni ceni 2. prijavnega roka.

Vse dodatne informacije bodo na voljo v naslednjem tednu tudi na spletni strani prireditve www.istrski-maraton.si.

Organizacijski odbor Istrski maraton