Vrh

Virtualni tek, kompilacija skladb in paket z materiali

Drage tekačice in dragi tekači!

Vabimo vas, da se nam od 9. do 18. oktobra 2020 pridružite in skupaj z nami odtečete Virtualni Istrski maraton.

Virtualni tek ni tekmovalne narave in se ga lahko udeležite prav vsi. Tečete kadarkoli želite, se odpravite na svojo najljubšo traso, pretečete poljubno razdaljo, ob tem pa bomo veseli, če boste vtise teka delili tudi z nami.

Tekačice in tekači, ki ste se prijavili na Luka Koper 7. Istrski maraton, boste prejeli štartno številko, s katero boste lahko oddali rezultat za virtualni tek.

Rezultat lahko oddate tukaj: https://www.istrski-maraton.si/virtualni-tek/

Zraven izpolnite oziroma priložite:

  • zahtevane podatke (štartne številka, ime, priimek, pretečena razdalja, čas) in
  • fotografijo ali posnetek zaslona vaše priljubljene aplikacije, kot potrdilo o teku.

Sodelujete lahko tudi s prijavo preko aplikacije Strava, v skupini Virtualni Istrski maraton, prek povezave: https://www.strava.com/clubs/virtualni-istrski-maraton.

Da bomo tudi v virtualnem teku z vami, bomo veseli, če nam boste poslali kakšno od fotografij vašega tekaškega dne, da jo podelimo na naših kanalih! Najbolj kreativnih 10 fotografij bomo nagradili.

 

Naj vas ob teku spremlja istrska glasba

Pripravili smo vam tudi posebno presenečanje za spodbudo, motivacijo in ustvarjanje pridiha teka na Istrskem maratonu, četudi bosta na ta dan na drugem koncu Slovenije. Združili smo moči z obalnimi glasbeniki, ki vsako leto sodelujejo na našem tekaškem dogodku, Tinkaro Kovač, Aniko Horvat, Rudijem Bučarjem in skupino ZMELKOOW ter ustvarili kompilacijo skladb, da jo lahko poslušate med tekom in si tako popestrite tekaški dan.

Kompilacijo skladb lahko poslušate ali si jo prenesete tukaj:
https://www.istrski-maraton.si/ISTRSKI_MARATON_GLASBENI_IZBOR_2020.mp3

 

V kratkem boste prejeli paket z materiali

Sporočamo še, da boste v naslednjih dneh (do 15. oktobra) vsi tisti, ki ste vplačali startnino za Luka Koper 7. Istrski maraton, po pošti prejeli paket z materiali, bon za popust pa vam bomo poslali na elektronski naslov v najkrajšem možnem času.

Žal nam je, da se letos nismo uspeli družiti v Ankaranu, Kopru, Izoli in Piranu, vseeno lepo vabljeni v naše kraje! Veselimo se virtualnega druženja z vami!