Vrh

PRIJAVE NA 2. VIRTUALNI ISTRSKI MARATON SO ODPRTE!

Drage tekačice in dragi tekači,

Nestrpno že čakamo pomlad in upamo, da se na tradicionalnem tekaškem istrskem prazniku ponovno vidimo v živo. Do takrat pa vas vabimo, da se nam pridružite na jesenski različici Virtualnega Istrskega maratona.

Z veseljem vam sporočamo, da so prijave na Luka Koper 2. Virtualni Istrski maraton 2021 odprte. Prijavite se lahko tu: prijavnica. Tekli bomo od 15. oktobra do 15. novembra 2021. Prijave bomo sprejemali do 12. novembra 2021 do 20.00 ure.

V kolikor bodo razmere dopuščale, bomo v sodelovanju s Turističnim združenjem Portorož 7. novembra 2021 zagotovili meritev časa na odseku trase Seške krožne pešpoti na dogodku »Moj seški tek«, kjer se udeleženci lahko potegujete za posebne nagrade.

Vsa navodila v zvezi s prijavami, tekom, razdaljami, dogodkom »Moj seški tek«, oddajo rezultata in vseh ostalih zadev so na voljo tu: https://istrski-maraton.si/wp-content/uploads/2021/10/VIM2_razpis_5.10.21.pdf

Pa ne pozabite na najboljšo motivacijo pri teku s poslušanjem odlične audio kompilacije naših lokalnih glasbenikov, ki vas v mislih popeljejo na morje, sonce, oljčne nasade, vinograde in ulice istrskih mest:

https://www.istrski-maraton.si/ISTRSKI_MARATON_GLASBENI_IZBOR_2021.mp3

Veselimo se vaših rezultatov,
Ekipa Istrski maraton