Vrh

TEST TRASE REKREATIVNEGA TEKA

V nedeljo, 2. aprila 2023 je na vrsto prišel test trase rekreativnega teka, s katerim smo zaključili tekaška srečanja za Luka Koper 9. Istrski maraton. Tekači so z ogrevanjem pričeli na letošnjem glavnem prizorišču v Izoli, pri ladjedelnici. Vsak v svojem tempu so se nato odpravili proti Žusterni, kjer so jih pričakali prostovoljci z okrepčilom. Sledil je še povratek na cilj v Izolo.

 

Ponovno je bilo lepo videti razpoložene tekače, ki pridno trenirajo in že odštevajo še zadnje dni do Luka Koper 9. Istrskega maratona! Foto utrinke srečanja si lahko ogledate v naši galeriji.

Elena, Sanela, Niki in Rok, iskrena hvala za udeležbo in vodenje! Prav tako se zahvaljujemo pridnim prostovoljcem, ki so nam priskočili na pomoč na okrepčevalnici ter vsem tekačem in tekačicam, ki ste se nam letos pridružili na tekaških srečanjih. Vsem skupaj želimo, da uspešno opravijo še zadnje priprave in dosežejo željene rezultate! 😊

Lepo vabljeni na Luka Koper 9. Istrski maraton, 15. in 16. aprila 2023, bodisi kot tekači, prostovoljci ali pa navijači!

Se vidimo!