Vrh

ANA RADIVO

Foto: Miha Crne

Zase bi lahko rekla, da sem rekreativna tekačica, ki uživa v raznolikih športnih preizkušnjah. S tekom sem se resneje srečala pred osmimi leti, ko sem se pridružila obalnemu športnemu društvu 3šport, kjer zadnjih pet let vodim tekaško vadbo. V teh letih sem se udeležila številnih tekmovanj, tako tekaških kot triatlonskih preizkušenj, med katerimi je tudi polovični Ironman. V zadnjem času pa največje zadovoljstvo in sprostitev najdem v naravi, tudi na kakšnem trail teku.

Istrski maraton je pri meni zapisan s posebnimi črkami. Kot veliko tekaško druženje, ki izstopa po svoji raznolikosti in pozitivni energiji, za katero poskrbijo ljudje in seveda čudovita Istra. Ne glede na to, na kateri trasi oziroma razdalji ali s kakšnim ciljem tečem, se dogodka vedno veselim. Ponosna sem seveda tudi na svoje dosežke, ki mi na domačih tleh še toliko več pomenijo.

Vlogo ambasadorke Istrskega maratona sprejmem z veseljem, prav tako rada sodelujem pri izvedbi tekaških srečanj, saj se mi zdijo tovrstna druženja, kjer se srečamo tekači različnih tipov in navad, izredno pozitivna.